Livet blir trist i bland...

Just nu känns livet lite väl stilla och ordnat. Jag funderar på den stora planen, städar, jobbar, lagar mat och det händer inget rock n roll direkt, jag är alldeles för mycket housewife just nu och det får man ju lite vuxen ångest av.

Förhållandet känns så klart skört och oroligt efter helveteshelgen. Han vill inte prata om det till slut så fick jag ut lite av honom men han vet inte riktigt vad han ska säga...fylle misstag.
Vilket misstag, jag trodde att allt var som i en saga men nu har det blivigt ett vanligt jävla förhållande...skört med osäker framtid.

I bland tänker jag att det skulle va mysigt att gifta sig men det känns lite som vanheder eftersom inget med mig är kristet snarare motsatsen. Jag tänker också på barn men om man tänker realistiskt så funkar det inte, allt jobb och det totala avbrottet....jag kommer inte kunna leka rockstjärna på minst 10 år om jag skaffar kidz. En sak som orora mig är att jag inte har nån kvinnlig förebild, ingen mamma att  basera "att vara en mamma" på jag vet inte hur man gör.

Julpyntet har börjat eftersom jag jobbar fredag och  lördag måste jag bli klar i morgon. Helvete alla julklappar och skit vill inte tänka på det.

Det värkar inte bli nån rock n roll i helgen häller.
Käka middag hos pappa på torsdag det är så roligt det kommer bli försmudligen.

OK, off to lunch.

Helgen när mitt liv föll samman

I fredags var livet som en saga, vi stannade hemma och allt var nästan löjligt drömskt. Vi drack vin och dansade fast bara jag och han var där, snön föll i stora flingor utanför och jag tänkte på vad jag och min kompis pratade om tidigare på dagen...ja, vi är värkligen tvillingsjälar.
Jag har alltid varigt rädd för karmas straff åt mig vilket jag har tänkt ska komma när allt är som bäst och nu är det här.
Helt plötsligt nån stans i lulliga diskutioner och härlig musik kommer frågan om barn upp eller rättare sakt:

-Jag ska ha barn snart men inte med dig för du har dåliga gener.
-vadå dålga gener????
-Din mamma är ju psykiskt sjuk, du vill ju endå inte ha barn?!
-varför är vi tillsammans då, om du endå inte planerar att va det i framtiden.
-Jag gillar dig.

För det första har jag aldrig sakt på allvar att jag inte vill ha barn någonsin
För det andra han har inte velat flytta ihop med mig eller eller gjort nåt försöka att va vuxen och redo för sånt i vårat förhållande efter 2 år, har han alltid planerat att ha mig så länge tills någon bättre hona kommer och visar intresse?
Det låter och värkar som det.

På lördagen är jag tyst och tänker på saken. Vi går ut på middag, efter middagen frågar jag om han kommer ihåg vad han sa i går?
-Ja, och det stämmer i stora drag. Jag vill ha barn snart och det vill inte du, jag måste tänka på sånt.
-Jag har aldrig sakt att jag aldrig vill ha barn, jag kan inte tänka mig det just nu.
-Jag vill inte va en gammal förälder så jag måste skaffa barn inom nått år.
-!!!!!!!!!!!!!!!?

Det känns värkligen som att han aldrig tänkt sig ett liv tillsammans, det har jag. Att svara med "för att jag gillar dig" känns som ett slag i ansliktet.
Det börjar svida i ögonen innan maten är bort plockad och det är tydligen slut diskuterat såhär.
Jag kan inte hålla mig vilket jag annars är väldigt duktig på...tårarna rinner.
Även fast det är söndag nu har vi inte pratat om saken...jag vill inte tvinga mig på och han vill inte alls.
Han frågade om jag ville prata precis när vi kom hem och det gjorde jäääävligt ont just då.
Han kom hem och satte sig framför datorn som om inget va fel, när han märkte att nått va fel valde han istället attt lämna rummet.
I dag skickade han medelande (han är på jobbet). Förlåt, han vill nog fortfarande ärligt inte prata om det.

Jag visste attt det var för bra för att va sant...
Jag måste va riktigt EMO och säga att jag vet att jag inte förtjänar att ha det så där bra, men va karma tvunget att retas så.

Om jag inte ska va med honom tänker jag inte va med någon alls.

En lista med sanningar.

Jag har (som halva nätet också värkar ha gjort) lockats till att skriva en liten sanningslista:

Jag har sätt alla sesonger av scrubs minst 6gånger.
Om jag är hemma en dag kan jag gå till ICA utan trosor under mjukisarna.
Jag är mörkrädd som få.
Jag röker nästan ett paket cigg om dagen(vilket är en sanning som jag inte vill veta)
Jag tycker att droger är coolt ;)
Jag har haft ALLA färger i håret med flit (t.o.m grönt)
Jag är älskar mina bröst, sitter ofta och leker med dom. helt perfekta!
Jag pratar MYCKET med mig själv ibland t.o.m i andras sällskap

La till en där.
puh, nu måste jag gå och röka...sjuk och jävlig.

rolig hatt.

Jag tror att jag är sjuk, jag har varigt skit trött i flera dagar nu...jag borde göra massor med saker men jag pallar inte. Hur ska helgen gå om jag ska må såhär.

Jag har precis suttit och forumat mig ett tag och fått ordentlig avsmak, avsmak för s.k alternativa människor, avsmak för pretton vilket jag ofta får. Eftersom jag bor i stockholm så får jag ju min beskärda del av pretton och jag kan värkligen gå loss på sånt. Jag hatar när folk tycker att dom är bättre en andra och har nån slags stil eller kunskap man måste vara/ha för att ens va människa. 

oj, va trött jag är jag får nog fortsätta nån annan gång när jag är upprörd över pretton,vetenskap och mitt ex.


första blogg inlägget.

Jaha, nu ska jag skriva lite. Efter som jag jobba udda tider så kan jag passa på att skriva av mig lite.

Jag tänkte starta en blogg(hatar ordet) mest för att jag älskar uttrycket rocknrollhousewife som myntades när jag och min nyskåning satt på hennes balkong och rökte och beersade. Min vän har redan en blogg (korsbarsblommor) och tyckte att namnet var utmärkt  så jag tänkte att jag kunde ta åt mig all ära.

Jag har haft en blogg förut och den gick det bra för måste jag nog påstå mest p.g.a att den handlade om sex tror jag. Vem vill inte höra andra människors djupaste, mörkaste hemlisar och pervertioner. Efter ett tag dog mina sjuka drag i tackt med att jag sökte hjälp och uppmärksammade problemet. Nu har jag nästan villa, vovve och volvo förutom att jag inte har nått utav det jag just nämde ;)  jag har ett seriöst förhållande vilket ju är ovanligt, jag är dock fortfarande rätt skrewd up men på helt andra sätt.

En sak som jag har svårt för(och med) är att vara tjej, alla krämer, smink och trix va fan!
Jag älskar sexiga feminina grejer men det kräver helt enkelt för mycket. Alla tjejer värkar lägga ner så otroligt mycket tid på stil, matcha och färger och allt va det nu är dom gör(?) till och med syntartjejer... och pengar!
Jag älskar att fynda ju billigare ju bätter plus att man kan köpa 2 ;) orkar tvätta håret typ allra maxigast 2 gånger i veckan, klipper mig när jag blir tvingad osv. Till fest tycker jag det är jette kul  att klä upp sig och det blir rätt bra (på ett speciellt hunter vis) och helt olika från gång till gång. Allt det andra som tjejer gör är ett mysterium...plattånga? ansiktskräm? och va fan är egentligen body butter?

Nu till  det jag tänkte på från börja, oprah(som sakt jobbar skumma tider = kollar på skummtv). I dag på Oprah handlade det om vad man skulle göra i olika situationer och så satte dom förstås folk i dom situationerna typ : en tjej får ordentligt med skit av sin snubbe på gatan och du upptäcker att din kompis kille är otrogen. Vi vill alla tro att vi skulle agera men det är ju att ljuga för sig själv ...ungefär som man vill tro att man inte skulle stödja hitler när han kom till makten. Jag har varigt men när hitler kom till makten! nej, jag har upptäckt två av min kompisars seriösa pojkvänner med att vänstra genom att dom stött på mig. Att berätta eller inte berätta är inte lika lätt som det låter i ett utav fallen vet jag nästan 100%att tjejen skulle bli förbannad och inte tro mig, det andra fallet är en mer komplicerat.

Fy fan, jag har massor att göra och så börjar jag skriva här i stället. Jag hade planerat att dammtorka i dag ju.
Jag är en frenetisk jul fantast så jag har redan massa julångest...städa, pynta, julklappar, glöggfest och jul middagar. Jag har ju för fan inte ens haft inflyttningsfest fast jag flyttade i april! hur ska detta gå!

min data är från amerikat så om jag har skrivigt öåä lite fel är det för att jag inte ser dom...och mitt huvud är lite kasst (och jag är lat) så det kan va endel felstavningar här och var, skit i det fan!

Välkommen till djungeln bäbis du kommer att dö.

Jag vill bara att det inte skulle stå välkommen till min blogg där uppe, så det blir nog inte mer en såhär. Känner att jag måste nanna snart så jag tänker inte börja tänka.


RSS 2.0